Algemene voorwaarden en privacy 2018-12-06T12:48:37+00:00

Algemene voorwaarden en privacy

Door uw gegevens voor de nieuwsbrief te verstrekken, gaat u ermee akkoord dat CEGO Onderzoek & Ontwikkeling uw gegevens verwerkt. We gebruiken uw gegevens om contact met u op te nemen voor nieuws en aankomende evenementen. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan externe organisaties. Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database in overeenstemming met ons beleid voor het bewaren van gegevens. U hebt het recht om een kopie van deze informatie op te vragen. U hebt ook het recht om ons te vragen om informatie te corrigeren of te verwijderen als u denkt dat deze informatie onjuist is. U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen.

CEGO Onderzoek & Ontwikkeling kan waar dit nodig is, eenzijdig informatie aanpassen en updaten. De gegevens op deze pagina zijn zo zorgvuldig en volledig mogelijk opgesteld, op basis van de huidige stand van kennis. CEGO Onderzoek & Ontwikkeling is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt.

Alle materialen die u kan raadplegen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Gelieve steeds aan bronvermelding te doen wanneer u materialen gebruikt die door CEGO Onderzoek & Ontwikkeling, haar medewerkers en haar partners werden ontwikkeld.